tirsdag 17. november 2009

En regntung dag


jah,det kan man si. Det regner i bøtter og spann. Jeg skal en tur på bruktbutikken og snuse etter ting jeg kan bruke til adventstaken for 2009, jeg har en ide i hodet nemlig.

Vi har fått endel møbler følgenede meg i huset vårt, det var gledlig nyheter.Ungene og mann var der i går, de er helt overivrige om dagen, de gleder seg så veldig til nytt hus.

vi har fått nye familiemedlemer også,to små nusselige dverg hamstere. De er bare så søte, se selv..

5 kommentarer:

Tone sa...

Synest du har en koselig blogg jeg Lotta. Jeg er og begynt og tenke jul og har handlet endel allerede, jeg heller endel mot sølv i år, synest det er så fint.

Når flytter dere inn i nye huset deres da?

Litt nysgjerrig på hamsterhold, her mases det fryktelig, så sitter og vurderer det selv også.

Han en flotters dag. *klemz*

Lott@ sa...

Vi overtar 27 nov,flytter inn den helgen. Vi er ganske nye på hamsterhold, så langt går det som en lek. Thea har ønsket leeenge, så nå er hun da 11 år og klarer å ta var på dem. Vi valgte dverghamster fordi dem kan man ha flere av, de liker å leve sammen av samme kjønn.Vi har to gutter, de er til å spise så søte er dem.Vanlig hamster trives best alene fikk vi vite.
Klem

Mitt liv og litt til sa...

Koselig blogg lotta. Dverghamster er morsome dyr, men de tåler lite. Jeg hadde to gutter som slåss til den ene døde. Er noen år siden

Gleder meg til og se ideen din ;) .Brukt marked ja, der er jeg ikke ofte nei. Jeg trenger liksom ikke mere "skrot" :p

rosaengler ❥ sa...

Gratulerer som blogger og velkommen ☆ til bloggverden ☆

Syns du har fått deg en fin blogg ☆
Klemsi


PS: men jeg hater å måtte skrive en ordrebekreftelse hver gang en skal legge inn en kommentar :S

Lykke sa...

De var jo passelige nusselige da :rørt: Er de tamme? Jeg hadde en sånn bitteliten for en del år siden, den var alt annet enn tam :knegg: