fredag 8. januar 2010

Votter til besvær

Alternativt juletree, for dem som ikke liker tre som drysser...


Føler at votter kan man ikke ha nok av, barna har ett forbruk av votter. Det er minus 20 ute og vi må ha noe som kan holde små hender varme, fikk et tips om å kjøpe Hersta votter. Tenkte å tasset til byen å sjekke ut dem så får vi se om de er brukenes, vi har allerede noe votter som er veldig gode, men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte dem i fjor.


Nattravnene frykter dødsfall sier dem på nyhetene, spesielt kvinner som går for lett påkledd på byen i denne kulden. Tviler ikke på at det faktisk kan skje denne helgen, da det er meldt veldig kaldt. Hva er det med unge kvinner og klær? Det er viktigere å se bra ut enn å være varm har jeg skjønt, hva skjer med det liksom? Kjipt å være 18 år å måtte amputere noen tær, fordi du SKULLE ha på deg de penskoene. DET er kaldt damer, DET er tøffere å kle seg enn å være dø rett og slett.


Ungene og mannen tok seg en tur på Ikea i går, de var ikke hjemme før kl var 23.30. De har handlet no veldig til barne rommene, minsten fikk lov til å velge selv og kom hjem med meget sterke farger som gult,blått og grønt. Ja ja, det er hans rom og jeg vil ikke legge meg opp i hvordan han vil ha det der inne. Han fikk seng med telt på også, den har han ønsket seg lenge.


De kjøpte med seg lys til meg da, så nå har jeg 5oo telys! Kanskje jeg skal fyre opp flere hundre her, slik at jeg kan få varmen i skrotten. Vi er nemlig tomme for ved og venter en leveranse på to paller ved neste uke :-)

2 kommentarer:

Mitt liv og litt til sa...

Høres knall stilig ut med sterkefarger ;) Ja telys det varmer det. Jeg tenner lys hver kveld.

Ja utrolig at spesielt unge jenter ikke kler på seg. Det er ikke tiden for å vise hud nå !!

mammanina sa...

Bilder?