onsdag 14. juli 2010

Vaskerommet tar form

Knaggene mine venter på å bli hengt opp på veggen, men jeg skal lage en knaggrekke av dem. Så jeg må på byggeriet for å noe å lage det av. Kremmerhuset var utsolg for slik knaggrekke jeg hadde tenkt meg, så da må jeg fiks noe jeg liker selv da. Disse knaggene kjøpte jeg for snart to år siden og har hengt på veggen i det gamle huset vårt, jeg synes de er så fine at de ble skrudd ned igjen da vi flyttet. Slemt? Ja, men de kostet endel pr stykk og det hang faktisk 6 stykker der og det er nesten 600 kr det :P Nå skal de få lov til å henge på det nye vaskerommet ;)
En nydelig beholder for vaskepulver, liker denne serien jeg. Og skal kjøpe flere av den, skulle veldig gjerne ha hundemat beholderen, men den er sort og det liker jeg ikke. Så jeg får vel kjøpe den det står kattemat på, tviler på at hunden min reagerer noe serlig på det, hi hi.

Måtte jo bare kjøpe med denne vaskebøtten også, så kan det faktisk hende at jeg får beholde skurebøtten min for meg selv. Den har en tendens til å bli brukt til en masse rart, som f.eks krabbefiske, bilvask og hageavfall. Men det er vel ingen som tar denne bøtten til 250 kr og stikker på krabbefiske?


Nye flotte helt enkle kjøkkenskap, nyinnkjøp på Ikea. Må tilbake til Slependen å kjøpe hyller, for det fulgte selvsagt ikke med. Jeg ringte mannen, han ringte sin bror og mannen ringte tilbake til meg og kunne informere om at det fulgte med hyller pakken. Så feil kan altså to personer ta, jeg skulle handlet etter magefølelsen! Men i alle fall så er skapene oppe på veggen og jeg har god plass til vasketing og tang:)Dette gjennstår fra det gammle vaskerommet, det er bak maskinene som går hele dagen i dette huset, så det er ikke bare å flytte for en stund. Noen dager uten at maskinen går her får et tragiskt utfall, hehehhe.2 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei Lotta
Takk for hilsen fra en nok en sandefjording!
Vi tok ikke strømstadferja når vi skulle til Bulgaria, men hadde gjort det om det var ledig plass. Normalt sett går det fint å stille seg i kø om alt er fullt. de første 8 bilene kommer som regel med i hvertfall.
Vi tok Horten-Moss ferja og kjørte bil videre til Gøteborg. Det går supert det også.
Så fine bokser til rengjøring og slikt du har anskaffet deg!
Ha en fin dag i vår by selv om det er regntungt i dag.
Stor hilsen fra kaspara

Lott@ sa...

Ok, det tar jo ikke så lang tid å kjøre rundt heller. De boksene er så fine, har et håp om at de lager hvite bokser til hunde mat også. Alle dem andre er jo hvite, så hvorfor er akkuratt hundemat boksen sort? Det er jo nettopp det jeg trenger, heheh.
Tusen takk for hilsen Kaspara :)