lørdag 29. mai 2010

Min besørgelige hage

Haden er i seg selv veldig stor, bildet over her viser ett oppbygget bed. i det beddet vokser en stor Rhododendron, men den er innvokst i en hel masse busker og trær. Planen er å fjerne alle trærne og plante en hekk mot veien.
Jeg har gjort ett forsøk på å fjerne busker ved den ene verandaen, så nå står det bare røtter igjen der. Det må fjernes med minigraver, hagen var oversvømt med overvokste busker og trær.

Dette har sikkert vært et fint bed i sin tid, nå står det tre ikke blomstrene rosebusker der som bader i kattedritt.


Bed fullt av røtter etter gml busker og ugressOppkjørselen er grei, har stusset litt på noen av buskene da dem lå langt ut i veibanen.
Til venstre i bedet har vi fjernet masse busker, derfor det er tomt der.

Busker rundt inngangspartiet også, busker som er brune inni og delevis utover


Dette bedet var overvokst med busker, de har jeg fjernet og planen er at de frøene jeg har sådd der skal vokse opp og slynge seg rundt stubbene som står igjen.Svalderkål så langt øyet kan se! Men ja, det er faktisk ett bed under der.
Ugress mot støyveggen, full av ugress..

Huff og huff, det er en rosebusk! I ett eller helt tomt bed.


Fjernet en busk som vokste over vinduet i hjørnet der..Opphøyet bed fra andre siden.
Håper på å få gjort litt i sommer, slik at det kan bli fint her til neste hageår. Forsiden av hagen har gressplen med trær, den er fin selv om den har innslag av ugress den også.. Her er det mye å ta seg til hagemessig!Ingen kommentarer: