torsdag 22. april 2010

Naturlig pynt

Nå er det hage tid, vi skal male huset vårt og må fjerne endel forvokste busker og trær. Mannen fant dette flotte fuglereiret og det kan jo fint brukes som pynt. Foreløpig fant jeg kun konglene og sølvpynt fra dekorasjonen fra jul, utrolig flott! Kunne tenkt meg å få det litt mere stabilt og muliens spraye det med noe som kan holde det mere sammen. Bare ikke hunden finner sin elsk i den og piter på det nå så :-)
Jeg har satt frem og vasket hagemøbler ved inngangspartiet. Deilig med plass, koslig å ha en flott velkommst til gjester og røykere. Her kan man ikke røyke inne, så da haar dem en fin plass å sette seg. Jeg har til og med spandert ett nytt askebeger til dem, hehehhe. Løperen er ny kjøpt, det er ett maritimt preg på den. Rødt er jo julefarge, men uterommet skal fylles med farger i år, så da valgte jeg rødt. Har tenkt til å sy nye trekk til putene i år, de er beige og det er ikke veldig en holdbar farge på ute puter.
Fikk en pose med saker fra min svigerfarmor i går, oppi der lå denne duken. Vet ikke om jeg har hjerte til å klippe i den, for den var veldig kul.

søndag 18. april 2010

Award, så hyggelig

http://familienshjorne.blogspot.com/ har gitt meg en award, den første i min blogg verden. Det er hyggelig :-)
Det går for det meste i jobb og familie om dagen, så det blir langt mellom hvert innlegg. Men i morgen ahr jeg i tankene å sy litt, så får vi se hva som kommer ut av det. Fant en pose med tørket lavendel i skapet, tanken bak dem var vel å sy noen duft hjerter. Jeg har mengder med stoff liggende også, vurderer hva jeg skal bruke dem til.

fredag 9. april 2010

Vår vår vår

Deilig å komme hjem fra syden til sol og varme i heimlandet, etter en snart tur på Plantasjen fikk to fredsliljer ett nytt hjem. De koser seg i vinduskarmen sammen med Orkideene.
Kommer sterke tilbake ved en senere anledning :-)